Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın yahut evgin hatır vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son not nazik bir öneme sahiptir.

Binalarda belli standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Genel amacı insanoğluın binayı muhatara gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi alır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

, yangın sırasında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olan özel bir bapdır. Bu kapılar, yangın takkadak yanan gazların ve kötüın yayılmasını kırıcı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar can kurtarmaktadır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair mahir olan Kermen’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme evinsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası Yangın Kapısı Fiyatları gibi yangın riskinin daha yüksek olduğu alanlarda da tercih edilir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hesap önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları yangın kapısı en faik kalite ve en müsait bedel politikamıza Yangın Çıkış Kapısı uygun olacak şekilde üretilir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar davranışlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride çevrilmiş kalabilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page